EN
 
 

Feiring og kulinariske events

Livets store begivenheter fordrer en god feiring – bryllupet ditt, et jubileum, den helt spesielle bursdagsfeiringen. Overrask dine ansatte ved å feire deres gode arbeidsinnsats. Kanskje årets julebord fortjener havets gleder? Etter at avtalen om joint venture er signert, hvorfor ikke invitere din forretningspartner og deres team, for å markere de gylne mulighetene dere nå griper sammen?
 
Til de største samlingene kan du reservere hele Restaurant Maki. Her har vi kapasitet til 45 personer. Men vær tidlig ute – hemmeligheten til en god feiring ligger i de fortreffelige detaljene.
 
Hotel Brosundet har også Ålesunds lekreste Chambre Séparée.
Lokalet ligger idyllisk plassert ved vannkanten med utsikt mot Brosundet. Med sin behagelige atmosfære og delikate interiør ligger alt til rette for en kulinarisk begivenhet.
Lokalet er utmerket for private middager og lukkede samlinger. All servering fra hotellets anerkjente sjømatrestaurant, Restaurant Maki. Vårt Chambre Séparée har kapasitet til 30 personer til middag eller 50 personer til mingling.  
 
I øverste etasje på Hotel Brosundet ligger Suiten vår, rom 505. Den er intim og avskjermet, med storslått utsikt over Ålesund og storhavet. Her kan vi dekke langbord til 16 personer.