EN
 
 
CHEFS MENY
 
Våre smaksmenyer som endres
 ut i fra tilgang til råvarer.
 Basert på lokal sjømat og
sesongens grønt.
 
 
7 – Retter 850,-
Vinpakke 795,-
 
5 – Retter 720,-
Vinpakke 695,-
 
 
 
Valgt meny gjelder for hele bordet
 
 
4 – RETTER
 
 
BLINIS MED FERSK BRANDADE
torskeskinn
 
KREMA BLÅSKJELLSUPPE
estragon
 
DAGENS FANGST
Med sesongens tilbehør
 
DESSERT
 
 
Meny 650,-
Vinpakke 595,-
 
 
 
 
À LA CARTE
 
FORRETT
 
BLINIS MED FERSK BRANDADE
torskeskinn
135,-
 
KREMA BLÅSKJELLSUPPE
estragon
145,-
 
BREIFLABB KJAKE
gule og røde beter – nyr
155,-
 
 
HOVEDRETT
 
RISTA TORSK
Krema sopp – eiker XO - portvinsaus
345,-
 
DAMPA KVEITE
gullrøter – rosenkål - løkmarmelade
335,-
 
 
DAGENS KJØTTRETT
335,-
 
 
OSTAR FRÅ TINGVOLL
nøtter – honning frå Flø
165,-
 
 
DESSERT
 
POSJERT PÆRE
Pistasj, karamell og lakris is
130,-
 
OVNSBAKT OSTEKAKE
søte og salte nøtter
140,-
 
SJOKOLADEMOUSSE
friske bær
135,-