EN
 
 
CHEFS MENY
 
Våre smaksmenyer som endres
 ut i fra tilgang til råvarer.
 Basert på lokal sjømat og
sesongens grønt.
 
 
7 – Retter 850,-
Vinpakke 795,-
 
5 – Retter 720,-
Vinpakke 695,-
 
 
 
Valgt meny gjelder for hele bordet
 
 
4 – RETTER
 
 
GRANRØYKT ROASTBEEF AV KVAL
Tartarsus – Pikla grønnsaker
 
KREMA HUMMERSUPPE
Ravioli - Fennikelskum
 
RISTA TORSK
Svineribbe – rosenkål - Okseglace
 
DESSERT
 
 
Meny 650,-
Vinpakke 595,-
 
 
 
 
À LA CARTE
 
FORRETT
 
GRANRØYKT ROASTBEEF AV KVAL
Tartarsaus – Pikla grønnsaker – eiker XO
135,-
 
KREMA HUMMERSUPPE
Ravioli - Fennikelskum
155,-
 
KANTONESISK LOMRE
Eple - tapioka
145,-
 
 
HOVEDRETT
 
RISTA TORSK
Svineribbe – rosenkål - Okseglace
345,-
 
BAKT KVEITE
Gullrøter – appelsin - løk
335,-
 
 
DAGENS KJØTTRETT
335,-
 
 
OSTAR FRÅ TINGVOLL
Nøtter – honning frå Flø
165,-
 
 
DESSERT
 
RØDVINSTREKT FIKEN
Vaniljeis
130,-
 
OVNSBAKT OSTEKAKE
Søte og salte nøtter
140,-
 
SJOKOLADE FONDANT
Pistasj – klementin
135,-