EN
 
 
 
 
CHEFS MENY
 
Våre smaksmenyer endres
 ut i fra tilgang til råvarer.
 Basert på lokal sjømat og
sesongens grønt.
 
 
7 – Retter 895,-
Vinpakke 835,-
 
5 – Retter 735,-
Vinpakke 695,-
 
 
 
Valgt meny gjelder for hele bordet
 
 
 
4 – RETTER
 
 
BOLINIOS AV TORSK
Dill
 
KREMA PERSILLEROTSUPPE
Rug – Persille – Sjøsnegl
 
DAGENS FANGST
Servert med sesongens tilbehør
 
DESSERT
 
 
Meny 650,-
Vinpakke 595,-
 
 
 
 
 
À LA CARTE
 
FORRETT
 
BOLINIOS AV TORSK
Dill
135,-
 
KREMA PERSILLEROTSUPPE
Rug – Persille – Sjøsnegl
155,-
 
BREIFLABBHALE
Selleri – Fløte - Hasselnøtt
155,-
 
 
HOVEDRETT
 
RISTA KOLKJEFT
Blåskjell – Søterter - Eplesidersaus
340,-
 
BAKT TORSK
Potetpure – Sennep - Løk
345,-
 
DAGENS KJØTTRETT
335,-
 
 
OSTAR FRÅ TINGVOLL
Nøtter – honning frå Flø
165,-
 
 
DESSERT
 
SJOKOLADE FONDANT
Tindved – Vaniljeis
135,-
 
OVNSBAKT OSTEKAKE
Søte og salte nøtter
140,-
 
ANANAS CARPACCIO
Basilikum – Nyr is
135,-