EN
 
 
CHEFS MENY
 
Våre smaksmenyer som endres
 ut i fra tilgang til råvarer.
 Basert på lokal sjømat og
sesongens grønt.
 
 
7 – Retter 850,-
Vinpakke 795,-
 
5 – Retter 720,-
Vinpakke 695,-
 
 
 
Valgt meny gjelder for hele bordet
 
 
4 – RETTER
 
RØKT TORSKEROGN
Rørosrømme – Blinis
 
KREMA SELLERISUPPE
Torskekjake – Torskerogn – Sjøasparges
 
POSJERT KVEITE
Blomkål – Dill – Bruna Smør
 
DESSERT
 
 
Meny 650,-
Vinpakke 595,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
À LA CARTE
 
FORRETT
 
RØKT TORSKEROGN
Rørosrømme– Blinis
135,-
 
KREMA SELLERISUPPE
Torskekjake – Torskerogn – Sjøasparges
155,-
 
SJØSALAT
Urter – Hjerteskjell - Blåskjell 
145,-
 
 
HOVEDRETT
 
TIMIANSTEKT SKREI
Saltbakt Selleri – Kål – Trøffel sjy
310,-
 
POSJERT KVEITE
Blomkål – Dill – Bruna Smør
335,-
 
DAGENS KJØTTRETT
335,-
 
 
 
OSTAR FRÅ TINGVOLL
Nøtter – Lynghonning frå Flø
165,-
 
 
 
DESSERT
 
ØL-IS
Crumble av Meske – Brioche
130,-
 
OVNSBAKT OSTEKAKE
Søte og salte nøtter
140,-
 
SJOKOLADEFONDANT
Tjukkmelk – Solbær – Lakris  
135,-