EN
 
 
               
CHEFS MENY
 
Våre smaksmenyer som endres
 ut i fra tilgang til råvarer.
 Basert på lokal sjømat og
sesongens grønt.
 
 
7 – Retter 850,-
Vinpakke 795,-
 
5 – Retter 720,-
Vinpakke 695,-
 
 
 
Valgt meny gjelder for hele bordet
 
 
4 – RETTER
 
 
MAKRELL SASHIMI
Agurk – tapioka - pepperrot
 
KREMA KRABBESUPPE
Søtertepuré – krabbebolinios – lakrisskum
 
BAKT KVEITE
Blomkål - skalldyrglace
 
 
DESSERT
 
 
Meny 650,-
Vinpakke 595,-
 
 
 
 
À LA CARTE
 
FORRETT
 
MAKRELL SASHIMI
Agurk – tapioka - pepperrot
135,-
 
KREMA KRABBESUPPE
Søtertepuré – krabbebolinhos - lakrisskum
145,-
 
BREIFLABB I ASKE
Beter – sitrontimian - dill
155,-
 
 
HOVEDRETT
 
RISTA KOLKJEFT
Nepe - eplesmørsaus
340,-
 
BAKT KVEITE
Blomkål - skalldyrglace
345,-
 
DAGENS KJØTTRETT
335,-
 
 
 
OSTAR FRÅ TINGVOLL
Nøtter – Lynghonning frå Flø
165,-
 
 
 
DESSERT
 
NYR-KREM
Rabarbra - bjørkesukker
130,-
 
OVNSBAKT OSTEKAKE
Søte og salte nøtter
140,-
 
SJOKOLADEMOUSSE
Bringebær – Pistache nøtter
135,-