EN
 
 
               
CHEFS MENY
 
Våre smaksmenyer som endres
 ut i fra tilgang til råvarer.
 Basert på lokal sjømat og
sesongens grønt.
 
 
7 – Retter 850,-
Vinpakke 795,-
 
5 – Retter 720,-
Vinpakke 695,-
 
 
 
Valgt meny gjelder for hele bordet
 
 
4 – RETTER
 
 
MAKRELL SASHIMI
agurk – tapioka - pepperrot
 
KREMA KRABBESUPPE
Søtertepuré – krabbebolinios – lakrisskum
 
DAGENS FANGST
Med sesongens tilbehør
 
DESSERT
 
 
Meny 650,-
Vinpakke 595,-
 
 
 
 
 
 
À LA CARTE
 
FORRETT
 
MAKRELL SASHIMI
agurk – tapioka - pepperrot
135,-
 
KREMA KRABBESUPPE
søtertepuré – krabbebolinhos - lakrisskum
145,-
 
HØY RØYKT KVAL
gule og røde beter – sitrontimian
155,-
 
 
HOVEDRETT
 
BAKT KVEITE
sjøasparges - spinat - blomkål - skalldyrglace
345,-
 
STEKT KÅLKJEFT
selleri – grønnkål - eplesmørsaus
340,-
 
 
DAGENS KJØTTRETT
335,-
 
 
OSTAR FRÅ TINGVOLL
nøtter – sommerhonning frå Flø
165,-
 
 
 
DESSERT
 
NYR-KREM
rabarbra
130,-
 
OVNSBAKT OSTEKAKE
søte og salte nøtter
140,-
 
SJOKOLADEMOUSSE
friske bær – pistasjnøtter
135,-