-->
 
 
           
EN
 

Hotel Brosundet + Hotel Bryggen = SANT

Hotel Brosundet og Hotel Bryggen i Ålesund vil i løpet av 2017 bli slått sammen og driftet som ett hotell.

Det sammenslåtte hotellet vil få totalt 131 rom – inkludert eksotiske Molja Fyr, anerkjente Restaurant MAKI og populære Brosundet Bar.

Hotellet har inngått et samarbeid som frittstående hotell med Nordic Hotels & Resorts og vil gjennom dette samarbeidet kunne videreføre sitt eget, unike konsept og profil samtidig som våre gjester vil beholde sine fordeler gjennom firmaavtaler og Choice Club-medlemskap.

Begge hotellene ligger i vakre historiske bygninger som ble gjenreist etter bybrannen i 1904. De gamle sjøbuene har mange fellestrekk og det vil bli lagt stor vekt på å videreføre den identiteter og posisjonen som de to hotellene allerede har i markedet.

I mars starter oppussingen av nye Hotel Brosundet. Viktigst i denne prosessen blir å beholde det som våre gjester setter størst pris på i dag, samtidig som det vil skje mye nytt og spennende. Det er dagens Hotel Brosundet som vil bli videreført og utviklet til det som vil bli nye Hotel Brosundet.

Hotel Brosundet er en del av 62°NORD og tilbyr skreddersydde program med overnatting og aktiviteter for sine gjester. Medlemskapet i De Historiske Hoteller og Spisesteder vil også bli videreført.

Hotelldirektør Christel Furnes og Hotellsjef Camilla Espeseth ønsker alle nye gjester velkommen til Hotel Brosundet. For dere som har besøkt oss tidligere, velkommen hjem!