EN
 
 

Møter & Konferanse

Møteromspakke Hotel Brosundet fra NOK 2840,- per person i enkeltrom
- Møterom King Suite, Hotel Brosundet
- Overnatting i enkeltrom
- Frokost
- 2-retters lunsj
- 4-retters middag Restaurant MAKI
- Kaffe/te, isvann, frukt eller kake i møterommet
 
Send forespørsel eller kontakt 62°Nord på telefon 70 11 44 30 for bestilling av møter, kurs og konferanse på Hotel Brosundet.
 
Møteromspakke Hotel Brosundet inkludert Devoldfabrikken fra NOK 2540,- per person i enkeltrom
- overnatting i enkletrom på Hotel Brosundet
- Frokost
- Møtepakke på Devoldfabrikken
  Kaffe/te, isvann
  En sunn matbit ved oppstart, frukt, yoghurt, smoothie
  Hjemmelaget lunsj og bakevarer til ettermiddagskaffen
- 4-retter middag på MAKI

På Hotel Brosundet er vi oppmerksomme på at forretningsreisende har ulike behov. Vi gjør vårt ytterste for at ditt opphold skal bli både hyggelig og effektivt. Rommet ditt har selvfølgelig et trivelig arbeidshjørne – og like viktig er det at rommet er et godt sted å være, en stille fryd for øyet og et sted som gir ro til å tenke. Hotellet byr på flere tiltalende områder der du kan slå deg ned, som vår Lounge der peisen knitrer i vinterhalvåret. Om sommeren og i finvær er utebordene på kaien et godt sted å sette seg og la tankene vandre fritt, eller notere et godt poeng eller to til morgendagens møte.
 
Vårt trådløse nettverk dekker hele hotellet. Kaffe eller te? Vi tilbereder den akkurat slik du ønsker, morgen som kveld.
 
Et vellykket fremstøt har alltid vært avhengig av den gode samtalen. Du kan med fordel invitere dine forretningsforbindelser til forfriskninger på Brosundet Bar eller en middag på Restaurant Maki, som har ry for å være en av de beste fiskerestaurantene på Vestlandet.
 
Hotel Brosundet ligger midt i hjertet av Ålesund. Noen få minutters gange bringer deg dit du ønsker i sentrum. Vi er stolte av vår vakre by, som du absolutt bør benytte anledningen til å utforske. Har du med deg kolleger eller venner? I samarbeid med 62 Nord kan vi by på fjordturer og skreddersydde gruppeeventyr!