-->
 
 
           
EN
Vår anbefaling er å la kjøkkenet få fritt spillerom og servere deg en av våre smaksmenyer – du velger da mellom STOR FANGST eller LITEN FANGST, seks eller fire retter. Noen av rettene serveres i sharingstil.

STOR FANGST 750,-

6 retter

ADVOCADOSALAT
fritert tørrfisk / chimichurri / quinoa

BLÅSKJELLSUPPE
dill / pepperrot / røkte blåskjell

DYBVIK GRAND RESERVA
kålrot / sennep

DAGENS FISK
ølpickla fennikel

SVINERIBBE FRA INHERAD
gulrot på tre måter

RØDBET IS
solbær / sjokolade

DRIKKEMENY 650,-



LITEN FANGST 580,-
4 retter

ADVOCADOSALAT
fritert tørrfisk / chimichurri / quinoa

BÅLSKJELLSUPPE
dill / pepperrot / røkte blåskjell

KÅLKJEFT
stekt i brunasmør med spisskummen
gulrot på tre måter

DEMONTERT SITRONTERTE
blåbæris

DRIKKEMENY 450,-



EN LITEN SMAK AV MAKI

AVOKADOSALAT 140,-
fritert tørrfisk / chimichurri / quinoa

FISKESUPPE 150,-/180,-
dagens fisk / blåskjell / reker

DAGENS FANGST 330,-
potetpuré / ølpickla fennikel

DAGENS SLAKT 360,-
gulrot på tre måter



ETTERSMAK
NORSKE OSTER 150,-
honning fra Flø / nøtter

OSTEKAKE 120,-
salte mandler/ blåbær

DEMONTERT SITRONTERTE 125,-
blåbæris