-->
 
 
           
EN
 
Vår anbefaling er å la kjøkkenet få fritt spillerom og servere deg en av våre smaksmenyer – du velger da mellom STOR FANGST eller LITEN FANGST, seks eller fire retter. Noen av rettene serveres i sharingstil.

STOR FANGST 780,-
6 retter

NORSK ASPARGES
tang / tare Hollandaise

RØKT HYSESUPPE  
sylta grønnsaker / speket eggeplomme

SJØKREPS 
ramsløkbuljong 

DAGENS FISK
 blomkål/ granskudd 

OKSE FRA SØRENGARDEN  
spisskummen/ gulrot på tre måter 

PAVLOVA
rabarbra / eggekrem

OPPGRADERER MED OSTER FRA TINGVOLL 80,-

DRIKKEMENY 700,-



LITEN FANGST 600,-
4 retter

NORSK ASPARGES 
tang / tare Hollandaise

RØKT HYSESUPPE
sylta grønnsaker / speket eggeplomme

DAGENS FISK
stekt blomkål / grønne grønnsaker / sjøkrepssaus

OSTEISPARFAIT 
granskudd / grapefrukt 

DRIKKEMENY 450,-



EN LITEN SMAK AV MAKI

NORSK ASPARGES 140,-
tang / tare Hollandaise
FISKESUPPE 150,-/180,-
dagens fisk / blåskjell / reker 

DAGENS FANGST 340,-
Gulrot på tre måter / brunasmør med spisskummen

OKSE FRA SØRENGARDEN 360,- 
Stekt blomkål / grønne grønnsaker / rødvinstrekt løk 




ETTERSMAK

NORSKE OSTER 160,-
lynghonning  fra Leikong 

OSTEKAKE 130,-
løvetann/ salte mandler 

PAVLOVA 125,-
Rabarbra / eggekrem