EN
 
 

Rom 47 - Molja Fyr

Når hotelleierne Knut og Line Flakk ønsket et landemerke for Hotel Brosundet, sikret de seg en hundreårs leieavtale til det vesle fyrtårnet som eies av Ålesund kommune. Molja fyr står ytterst på moloen, fem minutters gange fra hotellets andre 46 rom i Apotekergata 5.
 
Du finner neppe et annet hotellrom i Europa som er blitt beæret med flere artikler i reiselivsmagasiner.
 
Med et tverrmål på beskjedne tre meter, utgjorde det 150 år gamle fyrtårnet litt av en utfordring for vår interiørarkitekt og snekkere. Likevel klarte de å få plass til et elegant og fullverdig bad i første etasje, mens en spesialbygget seng opptar halvparten av annen etasje. Du vet at du er opplever det gode liv når du ligger i sengen om morgenen og skuer utover Godøy og Atlanterhavet, mens Hurtigruten glir forbi. I dag er Molja automatisert, i likhet med de fleste andre norske fyrtårn, men de røde og grønne lyktene leder fortsatt skipene trygt i havn.
 
Rom 47 er ditt intime gjemmested, en liten perle der det rustikke forenes med moderne fasiliteter, for de helt spesielle øyeblikk med din kjære. Molja er en eventyrlig bryllupssuite vendt mot midtsommernattens gylne himmel og hav, eller stedet der høststormen slår bølgene høyt oppover veggen. Hold godt fast på brudekjolen og tverrsløyfen når dere går hånd i hånd utover moloen!
 
Om morgenen leverer vi en frokostkurv med gourmetmat – til avtalt tid.