-->
 
           
EN
 

Selskapslokale i Ålesund

Restaurant MAKI har Ålesunds lekreste Chambre Séparée.

Livets store begivenheter fordrer en god feiring - bryllup, jubileum, eller den helt spesielle bursdagsfeiringen. Overrask dine ansatte, kanskje årets juleselskap fortjener å bli husket lenge? Invitere dine forretningspartnere eller et team. Marker mulighetene og ta vare på begeistringen.

Til de største samlingene kan du reservere hele Restaurant MAKI. Her har vi kapasitet til 90 personer. Men vær tidlig ute – hemmeligheten til en god feiring ligger i detaljene.

Chaambre Séparée ligger idyllisk plassert ved vannkanten midt i Ålesund sentrum med utsikt mot Brosundet. Med sin behagelige atmosfære og delikate interiør ligger alt til rette for en kulinarisk begivenhet.

Lokalet er utmerket for private middager og lukkede samlinger. All servering fra en av Norges beste sjømatrestauranter, Restaurant Maki. Vårt Chambre Séparée har kapasitet til 30 personer til middag eller 50 personer til mingling.

I øverste etasje på Hotel Brosundet ligger Suiten. Den er intim og avskjermet, med storslått utsikt over Ålesund og storhavet. Her kan vi dekke langbord til 16 personer.

 
SEND FORESPØRSEL