-->
 
           
EN
 

Serveres fra kl 18 - 22

Vår anbefaling er å la kjøkkenet få fritt spillerom og servere deg en av våre smaksmenyer – du velger da mellom STOR FANGST eller LITEN FANGST, fem eller fire retter. 


STOR FANGST 695,-
5 retter

LAKS FRA FRØYSAGAARDEN (1,2,7)
nyr / gresskar / miso

HUMMER SUPPE (3,4,6,7,9)
brioche / chili / ingefær

JULE "TACO" (1,4,7,8,16)
lutafisk fra Dybvik / erter / bacon

RIBBE (6,7,13)
blod / bete / eple

MULTE (4,6,7)  
krumkake / geitmelk / karamell

OPPGRADER MED OST FRA TINGVOLL 85,-
(7,8,11,12)
kraftkar / edel frue / vismann



LITEN FANGST 595,-
4 retter

LAKS FRA FRØYSAGAARDEN (1,2,7)
nyr / gresskar / miso

HUMMER SUPPE (3,4,6,7,9)
brioche / chili / ingefær

TORSK (1,7,13)
pinnekjøtt / kålrot / røkt torsk

PANNA COTTA  (7)
gran / klementin / verbena



EN LITEN SMAK AV MAKI

LAKS FRA FRØYSAGAARDEN 145,- (1,2,7)
nyr / gresskar / miso

MAKIS FISKESUPPE 150,-/215,- (1,5,7,9,10,13)
blåskjell / reker / rotgrønnsaker


DAGENS FANGST 340,- (1,5,7,10,13,,14)
selleri / hasselnøtt / blåskjell

DAGENS SLAKT 360,- (4,6,7)
kongeøsters / gnocci / traktkantarell




ETTERSMAK

NORSKE OSTER 165,- (7,8,11,12)
lokal honning / salte mandler

OSTEKAKE 140,- (4,6,7,11)
druer / bær 

PANNA COTTA  140,- (7)
gran / klementin / verbena

 


Allergimerking: 1=fisk, 2=soya, 3=sennep, 4=hvete, 5=sulfitt, 6=egg, 7=melk, 8=sesam, 9=skalldyr

10=bløtdyr, 11=mandler, 12=havre 13=selleri, 14=hasselnøtt 15= pistasje 16=rug


 
BESTILL BORD