-->
 
 
           
EN
 
Vår anbefaling er å la kjøkkenet få fritt spillerom og servere deg en av våre smaksmenyer – du velger da mellom STOR FANGST eller LITEN FANGST, seks eller fire retter. Noen av rettene serveres i sharingstil.

STOR FANGST 780,-
6 retter

RØYKT MAKRELL
agurk / pepperrot / dill

KRABBESUPPE  
eple / selleri / raps

GRAN RESERVA KLIPPFISK FRA DYBVIK 
kålrot / sennep 

DAGENS FANGST
sopp ketchup / trøffeltare

OKSE FRA HARAM  
persillerot / rødløk / rødvinssaus 

PLOMMEKJERNE IS
norske plommer

OPPGRADERER MED OSTER FRA TINGVOLL 80,-

DRIKKEMENY 700,-



LITEN FANGST 600,-
4 retter

RØYKT MAKRELL
agurk / pepperrot / dill

KRABBESUPPE  
eple / selleri / raps

DAGENS FANGST
persillerot / rødløk / fiskesjysaus

OSTEISPARFAIT 
beter / sitrontimian

DRIKKEMENY 480,-



EN LITEN SMAK AV MAKI

RØYKT MAKRELL     140,-
agurk / pepperrot / dill

MAKIS FISKESUPPE 150,-/180,-
blåskjell / reker 

DAGENS FANGST 340,-
kremet sopp / rødvinssaus

ENTRECOTE 360,- 
persillerot / rødløk / rødvinssaus 




ETTERSMAK

NORSKE OSTER 165,-
lynghonning  fra Leikong / salte mandler

OSTEISPARFAIT 130,-
beter / sitrontimian

SJOKOLADEFONDANT 140,-
melke-is / norske plommer