-->
 
           
EN
 

Alpint

Nyt dagen på fjellet og kvelden i vakre og pulserende Ålesund.

Unikt for Hotel Brosundet er nærheten til naturen og Sunnmørsalpene. Med egne båter og privat brygge starter turen på hotellet. 

For deg som ønsker en kombinasjon mellom byliv og fantastiske skiopplevelser er Hotel Brosundet det perfekte utgangspunkt. Fra hotelldøren tilbyr vi private båtturer til Strandafjellet. Ønsker du reise med bil tar det et par timer fra hotellet. Turen går gjennom spektakulær natur og er en nydelig fjordopplevelse. 

Med sine 7 heiser og 17 nedfarter i ulike vanskelighetsgrader, barneanlegg, terrengpark og Skandinavias beste off-piste muligheter har Strandafjellet noe for hele familien.

Deler av anlegget har kunstig lys for kveldskjøring, og et topp moderne snøproduksjonsanlegg sikrer fine forhold gjennom hele sesongen.

Strandafjellet har en gondol til Roalden Paviljong, som ligger 1042 meter over havet. Her kan nyte forfriskninger i paviljongens restaurant mens.Panoramautsikten fra Roalden mot Stranda og Storfjorden er virkelig majestetisk og en del av UNESCOs verdensarvområde.

Standafjellet er Norges vakreste skianlegg med Skandianavis beste frikjøringsområde. Anlegget tiltrekker skientusiaster fra hele verden.

 

VI TILBYR BÅTTURER TIL SUNNMØRSALPENE

Booking