-->
 
           
EN
 

Shopping

Sjarmerende nisjebutikker og outletshopping på Devoldfabrikken

Ålesund er en by som sjarmerer fastboende like mye som tilreisende. I sentrum finner du hyggelige nisjebutikker og deilige spisesteder.

Byen er perfekt for de som ønsker å dra på skattejakt. Hotel Brosundet ligger midt i Apotekergata med kort vei til hyggelige Moloveien. Her finner du herlige spesialforretninger innen kunst og antikk, byens hyggeligste og eldste Skipshandler og delikatesser hos byens lokal slakter. 

Ta så turen via Jugenstilsenteret og til gågata. På veien går du forbi deilige spisesteder og i sentrum ligger lekre designbutikker som Dale, Modo, Frøken Frøland og Chic for å nevne noen. Alle med personlig service og et håndplukket utvalg klær fra dyktige designere. 

Sunnmøringen elsker å gjøre en god handel og det gjør du på Devoldfabrikken. Kun 7 minutter med hurtigbåt, som er en hyggelig overfart fra sentrum, finner du et helt unikt handelssted. Her er gamle fabrikklokaler fylt med nytt innhold og lekre butikker som Norrøna, Bergans, Swims, Le Cruset, Porsgrund og en rekke andre outletbutikker. Alltid med 30-70% rabatt. I tillegg til dette finner du kunst og håndverks butikker som smed, tredreier og kunstatelier i tillegg til nisjebutikker med blomster, interiørdesign og designe klær og leker til barn for å nevne noe. Devoldfabrikken er kjekk aktivitet som passer for hele familien.

 

VI TILBYR BYTURER MED GUIDE

Booking