-->
 
 
           
EN
 

Hotel Brosundet er i utvikling

Velkommen til Ålesunds mest spennende hotell.

Det er med stor glede vi kan fortelle at Hotel Bryggen og Hotel Brosundet har blitt ett hotell. 

Hotellet ligger i to vakre, historiske bygninger som ble gjenreist etter bybrannen i 1904. De gamle sjøbuene har mange fellestrekk og det er lagt stor vekt på å videreføre den spennende historien og posisjonen som de to hotellene har i markedet. Det har vært en spennende prosess hvor det beste fra to hoteller er videreført i det som nå er Hotel Brosundet. 

De siste månedene har vi pusset opp vår nye resepsjon og flere fellearealer og vi gleder oss veldig til å vise dere hvor lekkert det har blitt. Det er Hotel Brosundet sin identitet og konsept som er videreført og utviklet i begge bygningene.

Hotellet har 132 rom inkludert sjarmerende Molja Fyr, populære Restaurant MAKI og hyggelige Brosundet Bar. Hotel Brosundet er en del av 62°NORD og tilbyr skreddersydde program med overnatting og aktiviteter for sine gjester. 

Hotel Brosundet er et frittstående hotell i Nordic Hotels & Resorts og vi kan gjennom dette samarbeidet tilby våre gjester fordeler gjennom firmaavtaler og Choice Club-medlemskap. Hotel Brosundet og Restaurant MAKI er medlem i De Historiske Hoteller og Spisesteder.

Hotelldirektør Christel Furnes og Hotellsjef Camilla Espeseth med stab ønsker alle nye gjester velkommen til Hotel Brosundet. For dere som har besøkt oss tidligere, velkommen hjem.