Lytt til melodiene, gjenkjenn smakene, drøm deg tilbake eller start fantasien om stedet mellom fjord, fjell og åpent hav.
«Dere vil få bruk for både ullsokker og bikini. Gjerne samtidig», hadde våre nye venner i 62°NORD skrevet. Da skiltet med «fest setebeltene» tentes og pilotens stemme knitret at vi nærmet oss Ålesund Lufthavn Vigra, satt vi allerede klistret til flyvinduet. Og idet det så ut som vi skulle fly rett ned i bølgene, kjente vi plutselig rullebanen under oss. Vi var fremme.
Smaken av fyldig, varm sjokolade får du hos Butikken i Apotekergata No. 5. Vi har fått Kjøkkensjef Stig til å gi oss oppskriften slik at du kan lage den hjemme. Den smaker like godt i byen, rundt bålet som til lyden av bølgeskvulp i fjæra.
Hjemmelaget pizza er noe av det beste vi vet. Hemmeligheten bak de som smaker aller best mener vi er å gjøre det enkelt med gode råvarer og spennende smakskombinasjoner. Vi deler oppskrift med våre favoritt toppinger fra Apotekergata No. 5.
Våre eiere har satt sammen en liten samling spennende og inspirerende lesestoff. Har du en bok du er glad i, del den med andre du også.
Snøen har sluppet taket og det er vår i luften. For oss betyr det starten på sanking fra naturens eget matfat og de første ramsløkskuddene. Det feirer vi med en deilig risotto med selvplukket ramsløk, asparges fra Galis og Høvding Sverre fra Orkladal Ysteri.
Når dagene blir lengre og nettene kortere.
Vi er overbevist om at alle liker Bacalao så lenge du smaker en som er skikkelig god. For mange av oss er dette det aller beste de vet. Vi byr på Kjøkkensjef Stig sin oppskrift, som er akkurat slik vi serverer den når den er på menyen hos Apotekergata No. 5.