-->
 
           
EN
 

LEDIG STILLING

Vi har ledige stillinger som KOKK HELTID,
SERVITØR HELTID og SESONG (mai – oktober) og BARTENDER DELTID.

Ålesund er en yndet destinasjon for deg som er glad i naturbaserte opplevelser og byen er i en spennende utvikling med et rikt kulturtilbud. 

Apotekergata 1-5, som i dag huser Restaurant MAKI og Hotel Brosundet, var opprinnelig pakkhus som foredlet dagens fangst og spilte en viktig rolle for handelen på Sunnmøre. Restauranten ligger idyllisk plassert i Brosundet midt i Ålesund sentrum. Vi er et ungt og kreativt team med et stort engasjement og kjærlighet for gode mat og drikkeopplevelser. Som i tidligere tider baserer vi våre retter på dagens fangst fra Sunnmøre, hovedsakelig fra havområdene utenfor Runde.

Restaurant MAKI er en del av 62°NORD som utvikler, markedsfører og selger unike reiselivsopplevelser i Ålesund og på Sunnmøre. Er du glad i naturopplevelser vil nærheten til noen av Norges vakreste fjorder og spektakulære Sunnmørsalpene være attraktivt. Jugendbyen Ålesund er det perfekte utgangspunkt for alle som søker naturbaserte opplevelser. Som en del av vårt team vil du få muligheter til å bidra inn mot spennende eventer og arrangementer.

VI SØKER DEG SOM:
- er lidenskapelig opptatt av mat og drikke
- har høy arbeidskapasitet
- er en teamplayer
- lett tar initiativ
- er faglært eller annen relevant erfaring

VI TILBYR:
- et kreativt arbeidsmiljø i et hyggelig team
- gode utviklingsmuligheter
- en variert og spennende arbeidshverdag
- konkurransedyktig lønn

Synes du dette er spennende så har vi veldig lyst til å snakke med deg. 

Send en søknad til anders.goransson@brosundet.no eller kontakt vår Food & Beverage Manager Anders Gøransson på telefon 70 11 45 00. 

Tiltredelse og søknadsfrist snarest.