-->
 
           
EN
 

Restaurant MAKI søker Kjøkkensjef

Omgitt av havet, naturen og spektakulære Sunnmørsalpene er Ålesund eldorado for de som elsker mat og naturbaserte opplevelser.

Apotekergata 1-5, som i dag huser Restaurant MAKI og Hotel Brosundet, var opprinnelig pakkhus som foredlet dagens fangst og spilte en viktig rolle for handelen på Sunnmøre. Restauranten ligger idyllisk plassert i Brosundet midt i Ålesund sentrum. Vi er et ungt og kreativt team med et stort engasjement og kjærlighet for gode mat og drikkeopplevelser. Som i tidligere tider baserer vi våre retter på dagens fangst fra Sunnmøre, hovedsakelig fra havområdene utenfor Runde. 

Restaurant MAKI er en del av 62°NORD som utvikler, markedsfører og selger unike reiselivsopplevelser i Ålesund og på Sunnmøre. Er du glad i naturopplevelser vil nærheten til noen av Norges vakreste fjorder og spektakulære Sunnmørsalpene være attraktivt. Jugendbyen Ålesund er det perfekte utgangspunkt for alle som søker naturbaserte opplevelser. Som en del av vårt team vil du få muligheter til å bidra inn mot spennende event og arrangementer. 

Som kjøkkensjef vil du lede og organisere arbeidet og personalet i restauranten. Du har ansvar for innkjøp, budsjettering og utvikling av meny. Du håndterer oppføling av våre leverandører, varetelling og er en del av service i restauranten. 

Vi søker deg som:

- er lidenskapelig opptatt av mat og drikke
- har minimum 5 års erfaring som sous chef eller kjøkkensjef innen fine dining
- har høy arbeidskapasitet
- er en teamplayer

Vi tilbyr:
- et kreativt arbeidsmiljø i et hyggelig team
- gode utviklingsmuligheter
- en variert og spennende arbeidshverdag
- konkurransedyktig lønn

Synes du dette er spennende så har vi veldig lyst til å snakke med deg. 

Send en søknad til anders.goransson@brosundet.no eller ta kontakt med vår Food& Beverage Manager Anders Gøransson på telefon 475 19 695. 

Tiltredelse og søknadsfrist snarest.