-->
 
           
EN
 

Firmatur og Blåtur

Opplevelser i Ålesund sentrum.

Hotel Brosundet ligger idyllisk plassert ved vannkanten i Brosundet. Hotellet har egne båter som kan ta dere med på spennende opplevelser.

Med RIB kan du bli med på en spennende havrafting på åpent hav. Føl saltsmaken, vinden i håret og et sug i magen når vi beveger oss langs kysten og storhavet. 

Naturen og kystkulturen til Ålesund byr mye mange muligheter. Fra hotelldøren kan vi ta dere med på fisketur hvor dagens fangst kan leveres og nytes som en del av måltidet hos Apotekergata No. 5.

Vi anbefaler alle å oppleve jugendbyen Ålesund, og sightseeing blir mye morsommere med City Race. La konkurranseinstinktet ta over mens dere utforsker byens vakreste steder gjennom spennende oppgaver, lek og moro.

Etter en opplevelse smaker det alltid med et godt måltid. Ålesunds mest spennende nabolagsrestaurant er Apotekergata No. 5. Her kan du smake deg gjennom en topografisk meny tilberedt med kreativitet og stor kjærlighet for faget, på en velkjent adresse. Råvarene er lokale og omgivelsene stemningsfulle.

Ønsker du kombinere dagen med en møtepakke anbefaler vi å overnatte på hotellet. Kvelden nyter du i hotellets stuer eller foran den store peisen. Eller hva med å fortsette den hyggelige stunden med et håndplukket utvalg og det beste vi har funnet innen vin, øl, brennevin og cocktails i Arkivet Bar?

 

Havrafting
fra kr 7 500,-

City Race
fra kr 495,- per person

Fisketur
fra kr 6 500,-

Møtepakke
fra kr 580 per person

Overnatting
fra kr 1 290,- per person i enkeltrom

Middag
Topografisk 3-retters meny hos Apotekergata No. 5 kr 450,- per person

Tilbudet gjelder:
ved ledig kapasitet mars og april 2019