-->
 
 
           
EN
 
Vår anbefaling er å la kjøkkenet få fritt spillerom og servere deg en av våre smaksmenyer – du velger da mellom STOR FANGST eller LITEN FANGST, seks eller fire retter. Noen av rettene serveres i sharingstil.

STOR FANGST 780,-
6 retter

KRABBEKAKER
dillmajones / sylta grønnsaker

MAKIS FISKESUPPE  
kantarell / ramsløk

GRAN RESERVA FRA DYBVIK 
saltbakt selleri / hasselnøtt 

KVAL BULGOGI
kimchi 

ÅNSTAD LAM  
gulrot på tre måter / brunasmør med spisskummen 

MULTER
melke-is / sjokolade / sitrontimian

OPPGRADERER MED OSTER FRA TINGVOLL 80,-

DRIKKEMENY 700,-



LITEN FANGST 600,-
4 retter

KRABBEKAKER
dillmajones / sylta grønnsaker

MAKIS FISKESUPPE  
kantarell / ramsløk

DAGENS FANGST
svart quinoa / søterter / blåskjellsaus

OSTEKAKE 
hylleblomst / bringebær fra indre Nordfjord 

DRIKKEMENY 480,-



EN LITEN SMAK AV MAKI

KRABBEKAKER     150,-
dillmajones / sylta grønnsaker

MAKIS FISKESUPPE 150,-/185,-
kantarell / ramsløk 

DAGENS FANGST 340,-
brunasmør med spisskummen / gulrot på tre måter

ENTRECOTE 360,- 
ratatouille / rødløk / rødvinsaus 




ETTERSMAK

NORSKE OSTER 165,-
lynghonning  fra Leikong 

OSTEKAKE 130,-
hylleblomst / bringebær fra indre Nordfjord 

SJOKOLADEFONDANT 140,-
melke-is / multer / sitrontimian