-->
 
           
EN
 

Fjelltur

Sunnmøre er et yndet område for fjellturer og en favoritt for mange.

Fra Hotel Brosundet er det kort vei til flere av Norges vakreste fjellturer. Ålesund og Sunnmøre er det perfekte utgangspunkt for å utforske tindepanoramaet i Sunnmørsalpene.  Hotel Brosundet er et fantatsisk utgangspunkt for turglade gjester som søker naturopplevelser kombinert med byliv, ro og hvile i særegne omgivelser.

Hotel Brosundet ligger i hjertet av Ålesund men har likevel kort vei til noen av Norges vakreste fjellturer. For deg som ønsker en kombinasjon mellom byliv og vakre naturopplevelser er hotellet det perfekte utgangspunkt. Fra hotelldøren tilbyr vi private båtturer til tindepanoramaet i Sunnmørsalpene. Kun en time med båt eller et par timer med bil og du er midt i Hjørundfjorden. 

Unikt for Sunnmørsalpene er de flotte tindene som ruver seg opp fra fjordene. Utsikten på vei opp og ikke minst fra toppene er uforglemmelig og et minne for livet. Vi deler villig tips og gode turforslag til alle som vil på kortere eller lengre turer, noen starter rett utenfor døren. Bestig kjente topper som Slogen, Saksa, Urkeegga, Skårasalen, Blåbretindene, Blæja, Kvitegga, Randers Topp eller Kolåsstinden. Alle spektakulære turmål og hver av dem er en favoritt for mange. 

Men du trenger ikke reise ut av byen for fine turer. Byfjellet Aksla med utsiktpunktet Fjellstua er et must når man besøker Ålesund. En kort biltur unna sentrum finner du også flotte fjellturer som Sukkertoppen, Gødøyfjellet, Sulafjellet med flere. Mulighetene er mange.

Etter en dag på tur er det deilig å nyte kvelden foran peisen med noe godt i glasset. Gode samtaler med likesinnede og deres interessante historier er gode grunner til å la seg inspirere i vakre omgivelser. Restaurant MAKI er en favoritt blant lokalbefolkningen. Vi anbefaler våre tastingmenyer Stor eller Liten Fangst, perfekt etter en dag på tur. Etter en god natts søvn våkner du opp til en nydelig frokost før nye eventyr venter.  

 

VI TILBYR TURER MED GUIDE

Booking