A place to meet

La dere inspirere av tidligere tiders kremmere, eventyrere og samfunnsbyggere.

Møter i inspirerende rammer

I vårt historiske bygg midt i sentrum av Ålesund lar vi skjeve gulv og kulturarv, i kombinasjon med moderne interiørdetaljer og dagens teknologi, legge rammen for ditt neste møte. Dere kan komme for en halv dag, en hel dag, flere dager. Vi legger til rette for gode rammer rundt arbeidet ved å tilby måltider, aktiviteter, overnatting. Hva med kajakkpadling, havrafting, fiske? Et godt avbrekk mellom møter og middag?

Inkludert

Kaffe, te og vann

Moderne møtefasiliteter

Lunsj

Et utvalg frukt og hjemmelagde kaker og kjeks

Båtbillett tur/retur Ålesund for møter på Devoldfabrikken

Oppgrader din møtedag

Overnatting

Guidede aktiviteter

Transport til/fra flyplassen

Buyouts

Våre møterom

Inspirerende omgivelser

Helt fra begynnelsen har Brosundets vegger vært hjem for nyskapende entreprenører og hardtarbeidende mennesker. Vi kjenner godt til de varierte behovene til forretningsreisende og vil alltid gjøre vårt ytterste for å gjøre oppholdet ditt effektivt og behagelig. I tillegg til våre møtefasiliteter og et skrivebord på rommet ditt, tilbyr hotellet attraktive steder å sitte. Dette inkluderer våre stuer, biblioteket og utendørsbordene på kaikanten hvor du kan slappe av eller skrible ned ideer til en presentasjon. Gratis wifi er tilgjengelig over hele hotellet. Vellykkede møter har alltid vært avhengige av gode samtaler. Vurder å invitere dine forretningspartnere til en drink i den særegne Arkivet Bar eller til middag hos Apotekergata No. 5. Ta med dine kolleger ut på en av våre aktiviteter og tilbring verdifull tid sammen med å utforske våre vakre omgivelser.

Utvid din møtedag

4-retters middag 950,- hos Apotekergata No. 5

Overnatting fra 1 850,- per person

3-retters middag fra 1 150,- hos Sjøbua

Tillegg for enkeltrom 200,- per person

Bespisning i Stuene – drop in

Gjør møtedagen komplett

Et vellykket møte handler om mer enn bare det som skjer i konferanserommet. Inspirert av omgivelsene våre fortsetter opplevelsen med kreative og engasjerende samtaler lenge etter at møtedagen er over.

Book din møtedag i sjarmerende Ålesund

Book rom