Feir livets store dag i fortryllende omgivelser

Buyouts er tilgjengelige ved booking god tid i forkant:

Å si "ja" er å omfavne en betydelig, livsendrende beslutning, en drøm som blir til virkelighet. Bryllupsdagen din er ment å være fylt med glede. Noe som markerer starten på et nytt kapittel i livet ditt. Vårt primære mål er å gjøre dagen din perfekt. Hos oss finner dere de perfekte omgivelsene for deres feiring – fylt med kjærlighet, varme, særpregede omgivelser, og utsøkt mat.

Lokaler

La dine drømmer bli virkelighet

Overnatting

Guidede aktiviteter

Transport til/fra flyplassen

Buyout av hele eller deler av hotellet

Legg planleggingen i våre hender

Hvor mange rom og suiter er det på Brosundet?

Brosundet tilbyr 129 smakfullt dekorerte rom og suiter fordelt på to bygninger samt den unike suiten i Molja Fyr. Ved å velge buyout, får du muligheten til å reservere en hel bygning eksklusivt for ditt private arrangement, noe som tilbyr en mer personlig og intim setting.

Hvor mange middagsgjester?

De ulike lokalene kan romme et forskjellig antall gjester. Vårt største lokale, som er plassert i Devoldfabrikken, har sitteplasser til middag for 120 personer.

Er der kirker i nærheten?

Der er flere vakre kirker i Ålesund. Den nærmeste er Ålesund Kirke. En langkirke fra 1909 bygd i stein og i Jugendstil. Kirken ligger et steinkast fra hotellet og rommer 800 personer. 

Kan jeg ta med egne blomsterdekorasjoner?

Vi har et pålitelig team av dekoratører som elsker å imponere med sine dekorasjoner. Ethvert arrangement ved Brosundet fortjener å reflektere stedets historie og kultur, og det er derfor vi anbefaler deg å bruke våre blomsterbindere og dekoratører.

Kan dere anbefale en frisør og makeup artist?

Vi er glade for å kunne bistå med hår og sminke på bryllupsdagen din. Basert på dine preferanser vil vi finne det beste alternativet for å realisere dine visjoner.

Kan dere skaffe vigsler til bryllupsseremonien?

Vi elsker å være vertskap for bryllupsseremonier og er glade for å kunne bistå med en vigsler. Norske regler og forskrifter sier at bryllupspar selv må ta kontakt med en vigsler. Vi vil hjelpe til med direkte kontakt med den vigsleren dere velger.

Kan dere anbefale en bryllupsplanlegger?

Vårt team spesialiserer seg på å arrangere eventer og vil bistå med personlig service og en dedikert kontaktperson. Hvis du foretrekker en bryllupsplanlegger, er vi glade for å samarbeide direkte med din betrodde partner.

Kan dere bidra med transport og logistikk?

Vi tilbyr transport med spektakulære fjordcruise med hotellets båter, sjarmerende transportetapper med våre biler, og behagelig privat transport til/fra flyplassen. For en himmelsk utsikt kan du ankomme Ålesund med stil i hotellets helikopter.

Må man leie hele hotellet for bryllup?

For å sikre maksimal komfort og luksusen av å gjøre bryllupet til en personlig opplevelse, tilbyr vi bryllup som private buyouts. Da vil du ha fleksibiliteten til å bruke hele eller deler av eiendommen fra innsjekking kl. 15.00 til utsjekking kl. 12.00. Trenger du mer tid? Vi kan også tilby utvidede buyouts.

Tilbyr dere design av meny- og bordkort?

Vi vil sørge for vakre menyer og bordkort til mottakelsesdagen deres. Vi tror dere vil bli fornøyde, ettersom mange velger å ta med seg menyen hjem som et minne fra en spesiell begivenhet.

Kan dere anbefale en bryllupsfotograf?

Forevige dagen deres og fang de magiske øyeblikkene på bilder. Vi anbefaler gjerne en av våre favorittfotografer basert på dine ønsker til anledningen din.

Hvor langt opphold anbefaler dere for et bryllup?

Ålesund og Sunnmøre byr på fantastiske naturopplevelser og vi tilbyr en rekke aktiviteter for at gjester skal oppleve fjordene og fjellene på best mulig måte. Vi anbefaler alltid et opphold på 3-4 netter for å ha nok tid til utforske våre omgivelser både innendørs og ute. Etter deres ønsker designer vi gjerne et skreddersydd program for alle gjester, kun de nærmeste eller for brudeparet alene.

Gjør ditt drømmebryllup til virkelighet

Book rom