Wildlife Sea Safari

Fra 1 290,- per person

Daglige turer fra 17. juni - 31. august og private turer hele året. Wildlife Sea Safari er en av våre mest populære opplevelser og er den perfekte kombinasjonen av sug i magen, sightseeing og historiefortelling.

Opplev de spektakulære havområdene på Sunnmøre og kom tett på dyrelivet, naturen og det åpne havet. Våre RIB-båter er de raskeste og tryggeste på markedet.

Om sommeren kan du kjøpe billetter til våre daglige avganger eller du kan bestille private turer hele året.

Se Ålesund fra sjøsiden, besøk selkolonier og opplev lundefugl og havørn på fuglefjellet Runde. Båtene tar opptil 12 personer og vi tilpasser alltid opplevelsen etter værforholdene. Er det høye bølger på Runde går turen inn i fjorden. Før du går i båten blir du kledd i flytedress og briller for en komfortabel tur på sjøen.

Den spektakulære naturen i området rundt Ålesund kombineres med spennende historier fortalt av vår kaptein. Husk kamera, du kommer til å ville ta mange bilder og selfies. Se Ålesund fra sjøsiden, besøk selkolonier og opplev lundefugl og havørn på fuglefjellet Runde. Fuglefjellet er Norges sørligste og huser over 500 000 fugler av forskjellige arter. Fuglefjellet utforskes best fra båt, hvor du kommer tett på uten å forstyrre fuglene som holder til her. I fjellet har havet vasket ut grotter som vi gjerne utforsker når været tillater det.

Avgang

Hver dag kl 12.00

Fra 17. juni til 31. august

Kan kjøpes

Lue, hansker, ullundertøy, ullgenser, vannflaske og buff

Besøk vår shop på 62°NORD Adventures på Dronning Sonjas Plass.

Book rom