Generelle vilkår individuelle reservasjoner

BESTILLING

Gjesten vil motta en bekreftelse på bestillingen via SMS eller mail. Det er 18 års grense på bestilling av overnatting. Hotellet forbeholder seg retten til å kansellere bookingen ved ankomst om gyldig legitimasjon ikke kan fremvises.  

INNSJEKK – UTSJEKK – AVBESTILLING

Innsjekk fra kl 15.00. Innsjekk etter kl. 18.00 må avtales.  

Utsjekk før kl. 12.00 – senere utsjekk må avtales.

Pre-autorisasjon av kredittkort skal skje en uke før ankomst eller senest ved innsjekk, og om annet ikke er avtalt skal oppgjør av rom, minibar, bar og romservice o.l. skje ved utsjekk.

Ved ikke-fremmøte (No-show) – vil bekreftet rom og båttur/arrangement belastes 100 %.

Avbestilling av bekreftet hotellrom må skje senest 5 døgn før avtalt ankomst. Hvis bekreftet hotellrom avbestilles mindre enn 5 døgn før avtalt ankomst – vil bekreftet pris bli belastet i sin helhet.

Avbestilling av bekreftede skreddersydde pakker (inntil 5 rom og/eller inntil 5 personer) – må skje senest 4 uker før avtalt ankomst. Hvis bekreftet skreddersydd pakke avbestilles mindre enn 4 uker før avtalt ankomst – vil avtalt pris på pakken bli belastet med 80 %.   

Alle våre rom er røykfrie – vennligst benytt egne anviste røykeområder.

SKADE

Gjesten står selv økonomisk ansvarlig for eventuelle skader som påføres hotellrom, inventar eller annet utstyr.

FOURCE MAJOURE

Om hendelser som er utenfor vår kontroll slik som streik, brann, ekstrem vær og annet som gjør at oppholdet eller aktiviteten ikke kan gjennomføres, forbeholder vi oss retten til å kansellere oppholdet eller aktiviteten uten videre ansvar for å betale kompensasjon.

Generelt dårlig vær som er å anse som normalt for årstiden i vår region – er i seg selv ikke grunnlag for avbestilling og endrer ikke gjeldende avbestillingsregler.

FORSIKRING

Vi anbefaler alle våre gjester å tegne en avbestillingsforsikring hos eget forsikringsselskap som blant annet dekker avbestilling grunnet sykdom. I tillegg anbefaler vi alle våre gjester å ha gyldig reiseforsikring.

PRISER OG BETALING

Vi tar forbehold om prisendringer som følge av økte kostnader på innkjøp, tjenester, valuta, økte skatter og avgifter eller andre forhold som er styrt av eksterne parter.

Vi etterstreber oss å være kontantfrie og vi oppfordrer våre gjester til å benytte elektroniske betalingsløsninger. Som forbruker og vår gjest vil dette være en trygg måte å reise på.  

Vi oppfordrer til betaling med kredittkort, bankterminal er tilgjengelig – og våre hoteller aksepterer MasterCard, Visa og American Express. Det er kun norsk valuta – NOK som aksepteres ved kontant oppgjør. Sjekker eller reisesjekker aksepteres ikke.   

En eventuell kreditt skal alltid være avtalt og akseptert i forkant. Betalingsbetingelser ved innvilget kreditt er netto pr 10 dager. Betalingsinformasjon for hotellene og 62°NORD er påført en eventuell faktura.

FORHÅNDBETALING

Vi forbeholder oss retten til å be om forhåndsbetaling.

DOMSTOL

All uenighet mellom partene i denne avtalen som ikke blir løst uten domstol – vil saken bli ført for en lokal norsk rett og dets avgjørelse vil være endelig.

BÅTTURER OG ANDRE OPPLEVELSER

62°NORD tar forbehold om endring eller kansellering av turer på grunn av dårlig vær, uforutsette hendelser med utstyr eller mannskap. Kapteinen kan av sikkerhetsmessige årsaker velge en annen rute enn oppsatt. Endret rute på grunn av værforhold gir ikke grunnlag for refusjon av billett.     

Alle turer med båt er på egen risiko. Gjesten har ansvaret for å vurdere sin egen fysiske og psykiske form sett opp mot turens innhold. RIB turer foregår med stor fart og bølger – og er forbundet med en ekstra risiko. Vi anbefaler ikke RIB turer for gravide og folk med kjente sykdommer som kan forverres ved kjøring under nevnte forhold. Alle deltagere på RIB turer må i forkant av turen signere på at deltagelsen er på eget ansvar og risiko.   

Gjesten skal alltid rette seg etter de anvisninger som blir gitt Kaptein – Kaptein har alltid det overordnede ansvaret og den øverste myndigheten på båten han/hun fører. Kaptein har også myndighet til å nekte personer deltakelse på våre aktiviteter om det vurderes som en risiko for sikkerheten – dette knyttet til helse, fysisk form, påvirkning av alkohol eller andre rusmidler eller om de opptrer på en slik måte at det er til sjenanse for andre deltakere.

Medbrakt utstyr på båtturene – som kamera, mobiltelefoner, vesker, smykker, briller o.l. tas med på egen risiko.

Kunder som skal delta på felles RIB turer må møte opp minimum 15 minutter før oppsatt avgangstid for påkledning av flytedress og annet utstyr. Vi anbefaler i tillegg praktiske sko som tåler vann og varmt tøy, lue og hansker hvis været og temperaturen tilsier det. Vi anbefaler vanntett beskyttelse av mobiltelefoner og eventuelt kamerautstyr.

Ved for sent oppmøte risikerer kunden ikke å få være med på turen – eller at turen blir tilsvarende kortere. Turen må uansett betales i sin helhet og vil ikke bli refundert.

 Vi tar forbehold om eventuelle endringer i betingelser for et enkelt arrangement eller en gitt tidsperiode – hotellet eller leverandør av arrangementet vil gi informasjon om dette.            

Book rom