A place to celebrate

Buyouts er tilgjengelige ved booking god tid i forveien:

Gjør ditt event komplett

Overnatting

Guidede aktiviteter

Transport til/fra flyplassen

Buyout

Lokaler

Legg planleggingen i våre hender

Hvor mange rom og suiter er det på Brosundet?

Brosundet tilbyr 129 smakfullt dekorerte rom og suiter fordelt på to bygninger samt den unike suiten i Molja Fyr. Ved å velge buyout, får du muligheten til å reservere en hel bygning eksklusivt for ditt private arrangement, noe som tilbyr en mer personlig og intim setting.

Hvor mange middagsgjester?

De ulike lokalene kan romme et forskjellig antall gjester. Vårt største lokale, som er plassert i Devoldfabrikken, har sitteplasser til middag for 120 personer.

Kan jeg ta med egne blomsterdekorasjoner?

Vi har et pålitelig team av dekoratører som elsker å imponere med sine dekorasjoner. Ethvert arrangement ved Brosundet fortjener å reflektere stedets historie og kultur, og det er derfor vi anbefaler deg å bruke våre blomsterbindere og dekoratører.

Kan dere anbefale en eventplanlegger?

Vårt team spesialiserer seg på å arrangere eventer og vil bistå med personlig service og en dedikert kontaktperson. Hvis du foretrekker en eventplanlegger, er vi glade for å samarbeide direkte med din betrodde partner.

Kan dere bidra med transport og logistikk?

Vi tilbyr transport med spektakulære fjordcruise med hotellets båter, sjarmerende transportetapper med våre biler, og behagelig privat transport til/fra flyplassen. For en himmelsk utsikt kan du ankomme Ålesund med stil i hotellets helikopter.

Må man leie hele hotellet for events?

For å sikre maksimal komfort og luksusen av å gjøre ditt event til en personlig opplevelse, tilbyr vi events og feiringer som private buyouts. Da vil du ha fleksibiliteten til å bruke hele eller deler av eiendommen fra innsjekking kl. 15.00 til utsjekking kl. 12.00. Trenger du mer tid? Vi kan også tilby utvidede buyouts.

Tilbyr dere design av meny- og bordkort?

Vi vil sørge for vakre menyer og bordkort til mottakelsesdagen deres. Vi tror dere vil bli fornøyde, ettersom mange velger å ta med seg menyen hjem som et minne fra en spesiell begivenhet.

Kan dere anbefale en fotograf?

Forevige dagen  og fang de spesielle øyeblikkene på bilder. Vi anbefaler gjerne en av våre favorittfotografer basert på dine ønsker til anledningen din.

Hvor langt opphold anbefaler dere for et event?

Ålesund og Sunnmøre byr på fantastiske naturopplevelser og vi tilbyr en rekke aktiviteter for at gjester skal oppleve fjordene og fjellene på best mulig måte. Vi anbefaler alltid et opphold på 3-4 netter for å ha nok tid til utforske våre omgivelser både innendørs og ute. Etter deres ønsker designer vi gjerne et skreddersydd program for delte opplevelser.

Ta dine gjester med ut på eventyr

Book et event for minnebøkene

Book rom