Vi bevarer fortiden for å ta vare på fremtiden

Bærekraft er selve bærebjelken vår, det utgjør grunnmuren vi er bygget på. For oss har det aldri handlet om å bygge nytt, større, ta nye marker eller erobre nye land. Det handler om å bevare det som er, bygge videre på et solid fundament og føre tradisjoner videre.

Våre vegger har alltid huset hardtarbeidende og lidenskapelige mennesker. Først som arbeidsplass for fiskere og arbeidere, og i dag er de to fargerike byggene ved Brosundet fylt av mennesker som har gjestfrihet som sin lidenskap. Folk som har kalt disse byggene sin arbeidsplass i mange tiår - fordi det er akkurat her de vil være. 

Når du vandrer rundt i stuene eller trer inn i de unike rommene, er det som om byggets historie er skrevet i de massive bjelkene som bærer hotellet. Hver krok forteller en historie om hvor vi kommer fra. Hvert smil du møter forteller noe om hvem vi er, og hver soloppgang er som en beretning om hva som venter i neste kapittel. 

Hotel Brosundet er miljøsertifisert i henhold til ISO 14001, som krever at vi må vurdere hvordan vår drift påvirker samfunnet rundt oss, men også at vi kontinuerlig forbedrer vår bærekraft fra år til år.  

Book rom