Som The Eagles så berømt sang: "You can check out any time you like, but you can never leave". Hotel Brosundet har få fellestrekk med låtens residens, men det er definitivt et hotell og en arbeidsplass som er vanskelig å forlate. Mange av våre ansatte har flere tiår bak seg innenfor disse veggene. Kanskje ikke så rart når hotellet plasserer seg på topplisten over de beste stedene å jobbe hvert eneste år. 

I resepsjonen møter du Elisabeth Larsen, alltid gjemt bak et varmt smil. Hun møtte opp til første arbeidsdag her for 23 år siden, kun 16 år gammel. Den gang som stuepike, i dag som en favoritt blant gjestene. 

- Nye gjester som kommer innom hotellet står måpende foran den massive peisen som troner i midten av hotellet. Jeg må innrømme at jeg fremdeles lar meg trollbinde av omgivelsene her, men til og med enda mer av det samholdet vi har, de gode vennene vi er og hvor kjekt vi har det på jobb, forteller Elisabeth. 

- Det er her jeg vil være. For meg er det mer enn en jobb, Hotel Brosundet er en del av den jeg er. Jeg setter så stor pris på folka rundt meg, tilliten jeg gis og den tryggheten arbeidsplassen gir meg, sier hun videre. 

Nylig hadde Elisabeths datter første dag som butikkassistent her, i den lille Butikken på hjørnet - som er en del av hotellet. 

- Et bedre kompliment kan vel en arbeidsplass neppe få, enn at jobben føres videre til neste generasjon. Jeg vet hun vil vokse og trives her, akkurat som jeg alltid har gjort. 

Book rom