A place to dine

Ekte kvalitet er i detaljene. I god og ærlig mat som er vakkert for øyet og som leker med smakssansene. Vi gjør vårt ytterste for å gjøre hver munnfull til en opplevelse.

Sjøbua

Sjøbua er en levende, uformell og elegant sjømatrestaurant i idylliske Brosundet. Her viskes grensene ut mellom bistro og god mat: avslappet og jordnær, men likevel sofistikert og kontinental.

Apotekergata No. 5

Brosundet ønsker deg velkommen til vårt brasseri Apotekergata No. 5. Atmosfæren tar deg idet du kommer inn, og menyen som serveres overbeviser deg. En lek med sansene, detaljer så gjennomtenkt at du må ta en pause for å la øynene spise før munnen får smake.

Stuene

En uformell matopplevelse i stuene på Brosundet. Med en meny der kontinentale kulinariske tradisjoner smelter sammen med de fremste lokale råvarene skaper vi en måltidsopplevelse som er både gjenkjennelig og dypt forankret i hotellets atmosfære. Hver onsdag byr vi på levende musikk med intimkonsert foran peisen.

Tedans

Pianomusikk strømmer gjennom stuene og setter tonene for en stemningsfull ettermiddag på Brosundet. Med vår versjon av Afternoon tea inviterer vi til en hyggelig stund sammen med venner, familie, musikkelskere, tedrikkere, kakemonser og champagne-entusiaster.

Arkivet Bar

Arkivet Bar henter navnet sitt fra den lokale kjøpmannen Peder Devold, som i det herrens år 1907 hadde kontoret sitt på denne adressen. Selve lokalet som baren ligger i nå, var til dels den gang arkivet hans. I vår tid har dette blitt et etablissement som tar det håndverket bak gode drinker og cocktails på alvor.

Butikken

Butikken er den vesle landhandelen på hjørnet i sjarmerende Apotekergata. Her er det utsalg av brød og bakst fra lokalt håndtverksbakeri, egenproduserte varer fra Apotekergata No. 5 og lokale delikatesser. I tillegg får du kjøpe dagens sandwich og andre ferdige lunsjretter som du kan ta med eller nyte ved vindusbordet sammen med en deilig kaffe laget på lokalt brente bønner.

Book rom