A place to dine

Ekte kvalitet er i detaljene. I god og ærlig mat som er vakkert for øyet og som leker med smakssansene. Vi gjør vårt ytterste for å gjøre hver munnfull til en opplevelse. I vår lune frokostsal og vår kompromissløse restaurant.

Restaurant Apotekergata No. 5

Det finnes mange kulinariske perler i lille Ålesund, men ingen så gode som Apotekergata No. 5. Atmosfæren tar deg idet du kommer inn, og menyen som serveres overbeviser deg. En lek med sansene, detaljer så nøye gjennomtenkte at du må ta en pause for å la øynene spise før munnen får smake. Dette er Stig Roar Strømsvåg kulinariske hjertebarn. Inspirert mormors kunst over grytene, og skolert av de beste. Her møter norsk tradisjonsmat moderne gourmetkunst.

Butikken

Butikken er den vesle landhandelen på hjørnet i sjarmerende Apotekergata. Her er det utsalg av brød og bakst fra lokalt håndtverksbakeri, egenproduserte varer fra Apotekergata No. 5 og lokale delikatesser. I tillegg får du kjøpte dagens sandwich og andre ferdige lunsjretter som du kan ta med eller nyte ved vindusbordet sammen med en deilig kaffe laget på lokalt brente bønner.

Arkivet Bar

Arkivet Bar henter navnet sitt fra den lokale kjøpmannen Peder Devold, som i det herrens år 1907 hadde kontoret sitt på denne adressen. Selve lokalet som baren ligger i nå, var til dels den gang arkivet hans. I vår tid har dette blitt et etablissement som tar det håndverket bak gode drinker og cocktails på alvor.

Book rom