Sundet gym og bad

En oase midt i byen. Et gjemmested ved sundet. Et sted for å få pulsen opp – eller roe helt ned.

Gym
Døgnåpen
Sauna & badekar
9–21

Her finner du treningsfasiliteter, yoga-timer, utendørs badekar og sauna. Om du våger, et forfriskende bad fra flytebryggen. Forfriskninger kan bestilles fra lobbybaren, direkte fra Sundet.

Yoga

Få et avbrekk i hverdagen og bli med på yoga sammen med vår dyktige instruktør Hanne. Hun er utdannet ved Green Yoga International og har jobbet som mentor på skolen deres i Spania. Skolen har fokus på vinyasa, Ashtanga, Hatha, yin og meditasjon. For Hanne er yoga et vakkert verktøy for å takle stress og finne indre ro. Gjennom yoga jobber hun med å skape balanse mellom pust, sinn og kropp. Hanne ønsker å hjelpe mennesker å finne tilstedeværelse i nuet og hvordan lytte bedre til seg selv og egne sanser – et verktøy som kan hjelpe oss gjennom mange av utfordringene vi møter i hverdagen. Hanne underviser både dynamiske og rolige yogaklasser, som vinyasa og yin.

Yoga tirsdag
09.00 – 10.00
250,-
Yoga onsdag
09.00 – 10.00
250,-
Yoga fredag
09.00 – 10.00
250,-

Gym

Treningsrommet på Brosundet tilbyr et moderne og velutstyrt område for fysisk aktivitet og velvære. Åpent 24 timer i døgnet, gir det gjestene våre frihet til å trene når det passer dem best. Med en rekke treningsapparater som passer til ulike treningsbehov, kan du holde deg i form og energisk under oppholdet ditt. I tillegg tilbyr rommet et beroligende avslapningsområde og garderober med dusjer for din komfort og bekvemmelighet.

GYM – FOR BORENDE GJESTER – GRATIS

Badekar

Ute etter den mest avslappende måten å utforske byen på? Helt ved vannkanten finner du to luksuriøse badekar, omringet av lydene og luktene av saltvann og frisk luft, med utsikt til det ikoniske Brosundet. Her kan du kikke på båtene som kommer forbi, på snøkledde fjell eller et sukkertøy for øyet: Arkitekturen som preger Ålesund. Eller – du kan bare nyte følelsen av varmt vann og kald nese.

BADEKAR – 45 MIN – 450,-

Sauna

Vår utendørs badstu kobler oss tett sammen med vakre Brosundet. Unn deg selv en deilig og avslappende stund ved sjøkanten. Etter en stund i saunaen er det forfriskende med et deilig sjøbad fra flytebryggen. Saunaen er tilgjengelig for alle gjester og trenger ikke bookes.

SAUNA – FOR BORENDE GJESTER – GRATIS

Brosundet Athletic Club

Ingenting slår følelsen av å starte dagen med en løpetur i frisk luft - og her kanskje bedre enn noe annet sted. Når solen begynner å klatre opp bak fjellene, fargelegges himmelen i det vakreste skue – mens geografien her gjør sitt for å gi deg en real økt. På Brosundet møtes vi hver fredag i sommersesong for en morgenjogg og en hyggelig prat over en kaffe etterpå.

06.30 utenfor Butikken på hjørnet i sommersesong, Gratis
Book rom