Sundet Gym & Bad

En oase midt i byen. Et gjemmested ved sundet. Et sted for å få pulsen opp – eller roe helt ned.

gym
døgnåpen
sauna & badekar
åpen 8-21
behandlinger
10-18

Her finner du treningsfasiliteter, yoga-timer, massasjebehandlinger, utendørs badekar og sauna. Om du våger, et forfriskende bad fra flytebryggen. Forfriskninger kan bestilles fra lobbybaren, direkte fra Sundet.

Timer og behandlinger

yoga
tirsdag–fredag 7:30
massasjebehandlinger
mandag–søndag 10-18

Yoga

Få et avbrekk i hverdagen og bli med på seksti minutter med yoga sammen med vår dyktige Sunniva, i avslappende og nydelige omgivelser. Timene hennes henter inspirasjon fra tradisjonell hatha yoga, mensendieck fysioterapi og mindfulness meditasjon. Her er alle velkommen - det er rom for alle nivåer, alle personligheter og alle kropper.

Badekar

Ute etter den mest avslappende måten å utforske byen på? Helt ved vannflaten finner du to luksuriøse badekar, omringet av lydene og luktene av saltvann og frisk luft, med utsikt til det ikoniske Brosundet. Her kan du kikke på båtene som kommer forbi, på snøkledde fjell eller et sukkertøy for øyet: Arkitekturen som preger Ålesund. Eller - du kan bare nyte følelsen av varmt vann og kald nese.

Sauna & bad

Vår utendørs badstu og badekar kobler oss tett sammen med vakre Brosundet. Unn deg selv en deilig og avslappende stund ved sjøkanten. Som gjest tapper man badekarene selv. Badekarene er helt frie for kjemikalier. Booker du sauna eller badekar, vil du også kunne benytte deg av Sundets vakre garderobe-fasiliteter.

Gym

Vår gym er åpen og tilgjengelig for våre gjester hele døgnet. I tillegg til et godt utstyr treningsrom, finnes et eget velværeområde i rolige omgivelser, og egne garderober med dusj. Vår personlige trener Karoline Solevåg tilbyr individuelle treningstimer og ernæringsprogrammer. - 25 min, personlig trener 750,- - 50 min, personlig trener 1150,-

Massasje

Unn deg selv en avslappende pause, og nyt hvert eneste sekund av en dyptgående massasjebehandling. I vårt behandlingsrom i Sundet tilbyr vi behandlinger for kropp og ansikt. Avslappende og løftende ansiktsmassasje eller massasje av skulder og nakke. Kanskje trenger du også en avslappende behandling av hele kroppen? Vi garanterer en deilig følelse som sitter i kroppen resten av dagen. Book din time og nyt en stund for deg selv i 30 eller 45 minutter. Husk å skrive en kommentar om hvilken behandling du ønsker når du booker. Priser finner du lenger ned på siden her.

Brosundet Athletic Club

Ingenting slår følelsen av å starte dagen med en løpetur i frisk luft - og her kanskje bedre enn noe annet sted. Når solen begynner å klatre opp bak fjellene, fargelegges himmelen i det vakreste skue - mens geografien her gjør sitt for å gi deg en real økt. På Brosundet møtes vi hver fredag for en morgenjogg og en hyggelig prat over en kaffe etterpå. Møt opp kl 06:30 utenfor Hotel Brosundet

Prisliste Sundet

gym
gratis for boende gjester
sauna
gratis for boende gjester
badekar 45 minutter
350,- for boende gjester
drop in gym og sauna
350,-
drop in badekar, 45 minutter, gym og sauna
450,-
relaxing full body massasje, 45 min
1000,-
skulder og rygg massasje, 30 minutter
750,-
lifting face massasje, 45 min
1000,-
relaxing face massasje, 30 min
750,-
yoga time
250,-
Brosundet Athletic Club
gratis for alle
Book rom