Stuene

En uformell matopplevelse i stuene på Brosundet. Hver onsdag byr vi på levende musikk med intimkonsert foran peisen.

Åpen
mandag - søndag 16-22

Drop in only – du trenger ikke bordreservasjon

Meny

Menyen er inspirert av kontinentale oppskrifter basert på det vi liker best av lokale råvarer. Rettene er en favoritt blant mange med vår helt spesielle vri. En hyllest til regionens mange mattradisjoner.

Meny

FRENCH TOAST–CROQUE MONSIEUR
Skinke, Gruyère ost, Mornay saus, tomat, sennep
120,-
BROSUNDET PINZA
Hjemmelaget pizzabunn laget på Mylnå-mel Mozzarella, tomatsaus, Prosciutto
215,-
JORDSKOKKSUPPE
Jordskokk chips, ‘Nduja skinke, ‘Nduja and dill olje. Gruyère gratinert surdeigsbrød
195,-
BROSUNDETS FISKESUPPE
Kremet fiskesuppe med torsk, blåskjell, reker, rotgrønnsaker. Servert med brød og smør
195,-
CHICKEN FINGERS
Fritert kylling panert med kjernemelk Honning og sennep dipp, cheddarost dipp
205,-
FISH AND CHIPS
Klippfisk panert med Prosecco-deig, remulade, fries
230,-
ANDECONFIT SALAT
Confitert and, Chèvre, tranebær, gulrot, rødbete, valnøtter, salat,vinaigrette
245,-
MOULES FRITES
Hvitvinsdampede blåskjell med fløte Servert med fries og aioli
225,-
GNOCCHI MED OKSEHALE
Braisert oksehale i tomatsaus, parmesanost
205,-
KLASSISK BURGER – OKSE ELLER VEGAN
Brioche brød, isbergsalat, bifftomater, bacon, sylteagurk, syltet løk, røkt cheddar, fries, aioli
240,-

Dessert

BROSUNDETS OVNSBAKTE OSTEKAKE
Serveres med bringebærcoulis
90,-
TIRAMISÙ
Kaffe - og romkake, Mascarpone, sjokolade
110,-
POPKORN ISKREM
Baconkjeks crumble, salt karamellsaus, Dulcey sjokolade glasert popkorn
120,-
Book rom