Stuene

En uformell matopplevelse i stuene på Brosundet. Hver onsdag byr vi på levende musikk med intimkonsert foran peisen.

Åpen
mandag - søndag 16-22

Drop in only - du trenger ikke bordreservasjon

Meny

Menyen er inspirert av kontinentale oppskrifter basert på det vi liker best av lokale råvarer. Rettene er en favoritt blant mange med vår helt spesielle vri. En hyllest til regionens mange mattradisjoner.

Småretter

FRENCH TOAST–CROQUE MONSIEUR
Skinke, Gruyère ost, Mornay saus, tomat, sennep*
120,-
ROAST BEEF SANDWICH
Biff, steinsoppmajo, salat, østersopp, karamellisert løk, Dijon sennep*
180,-
CLUB SANDWICH
Kylling, skinke, lokal ost, kremost, bacon, salat, tomat, aioli*
205,-
KRABBECOCKTAIL
Snøkrabbe, cocktailsaus
160,-
BROSUNDET PINZA
Hjemmelaget pizzabunn laget på Mylnå-mel. Velg mellom våre to toppinger: Mozzarella, tomatsaus, Prosciutto eller Østersopp, blåmuggost, Salsiccia
180,-
FISH AND CHIPS
Klippfisk panert med Prosecco-deig, trøffeltangmajones, fries
230,-
NORSK HAGESALAT
Salatmiks, rotgrønnsaker, nøtter, honning og sennepdressing
235,-
CÆSARSALAT
Kylling, salatmiks, bacon, rotgrønnsaker, Parmesanost, krutonger, Cæsardressing
255,-
*Alle våre sandwicher servers med valget mellom sidesalat eller fries

Hovedretter

BAKT FLASKEGRESSKAR
Nøtter, crème fraiche, spirer
190,-
BROSUNDETS FISKESUPPE
Kremet fiskesuppe med torsk, blåskjell, reker, rotgrønnsaker. Servert med brød og smør
195,-
MOULES FRITES
Hvitvinsdampede blåskjell med fløte Servert med fries og aioli
225,-
KLASSISK BURGER–OKSE ELLER VEGAN
Brioche brød, isbergsalat, bifftomater, bacon, sylteagurk, syltet løk, røkt cheddar, fries, aioli
240,-
GNOCCHI MED SJØKREPSTARTAR
Sjøkrepskraft, Burrata, surdeigcrumble
350,-
ENTRECÔTE
250 gr. entrecôte, kongeøsterssopp, soppsaus, bakte poteter
450,-

Dessert

BROSUNDETS OVNSBAKTE OSTEKAKE
Serveres med bringebærcoulis
80,-
EPLESORBET
Sorbet av eple kokt i høy, kjeks crumble
80,-
ISKREM & HONNEYCOMB
Hjemmelaget melkeis servert med lokal honning og crumble
95,-
DOUGHNUTSKULER
Fylt med sjokoladekrem, panert med kanelsukker
130,-
PETIT FOUR – FIRE SMÅ
Hjemmelaget – sjokolademakron, solbærmakron, trøffelsjokolade og sjokoladebonbon
130,-
Book rom