-->
 
           
EN
 

Molja Fyr

Overnatting i Molja Fyr med 5-retters meny hos Apotekergata No. 5

Ytterst på moloen ved innseilingen til Ålesund ligger Molja Fyr - rom 47 på Hotel Brosundet. Kun 5 minutters gange fra hotellets resterende rom får du en opplevelse og et minne for livet.

Det sjarmerende fyrtårnet er innredet av det anerkjente arkitektkontoret Snøhetta og er det perfekte stedet for spesielle anledninger. 

Ålesund er en av Norges vakreste byer og et yndet reisemål for de som liker å kombinere byliv med spektakulære naturopplevelser. I byens gater finner du flere gallerier, antikvitetsbutikker og hyggelige spisesteder. 

Ønsker du å utforske fjord og fjell ligger Sunnmørsalpene, Hjørundfjorden og Geirangerfjorden kun en kort kjøretur unna. Med bil kan du oppleve ruvende tinder og dype fjorder innenfor et par timer med bil.

Kombiner en overnatting i Molja Fyr med middag hos Apotekergata No. 5 som er et av Ålesunds mest spennende spisesteder. Det består av Restauranten, Butikken, Lekteren og Arkivet Bar. Lekteren er vår uteservering om sommeren som åpner fra 17. mai.Butikken har en leken meny uten bordreservasjoner, mens Restauranten serverer en topografisk matopplevelse. Arkivet Bar er stedet alle nabolag ønsker seg med et håndplukket utvalg champagne, vin, øl og vintage coctails. 

MOLJA FYR

  • Overnatting i Molja Fyr
  • Velkomstpakke med sjokolade og musserende vin i fyret ved ankomst
  • 5-retters meny hos Apotekergata No. 5
  • Frokost levert på døren til fyret om morgenen
 

FRA NOK 2 150 PER PERSON

Tilbudet gjelder:
Ved ledig kapasitet i 2019.