-->
 
           
EN
 

Molja Fyr

Sjarmerende Molja Fyr er rom 47 på Hotel Brosundet. 

Du vet at du opplever noe helt spesielt når du om morgenen, fra fyrets vindu, skuer utover Godøya og Atlanterhavet mens Hurtigruta glir forbi.

Molja Fyr står ytterst på moloen ved innseilingen til Ålesund, kun fem minutters gange fra hotellets 130 rom i Apotekergata 1-5.

Med et tverrmål på beskjedne tre meter, utgjorde det 150 år gamle fyrtårnet litt av en utfordring for vår interiørarkitekt og snekkere. Likevel klarte de å få plass til et elegant og fullverdig bad i første etasje, mens en spesialbygget seng opptar halvparten av annen etasje. I dag er Molja automatisert, i likhet med de fleste andre norske fyrtårn, men de røde og grønne lyktene leder fortsatt skipene trygt i havn.

Molja Fyr en en vakker designperle hvor fyrets rustikke historie kombineres med moderne fasiliteter. Det vesle fyrtårnet er en vakker og eksotisk opplevelse.

Som bryllupsuite og spesielle anledninger vil Molja Fyr gi minner for livet.

Er man så heldig å treffe en av Vestlandets ruskete stormer vil man oppleve at bølgene slår høyt oppover fyrveggen.

Som gjest i Molja Fyr får man frokosten levert på døra om morgenen. Nyt kaffen på fyrets trapp mens du skuer mot storhavet og vakre Ålesund sentrum. Er det ønskelig kan frokosten spises sammen med hotellets andre gjester på Hotel Brosundet.

Fasiliteter:

  • Soverom med spesialdesignet dobbeltseng
  • Bad
  • REN badeprodukter
  • Hårføner
  • Badekåpe og tøfler
  • Dusj
 
BESTILL OPPHOLD